Ocijeni proizvod. Budi prvi!
Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića. Naučite više.
Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića. Naučite više.
Džepni nož Opinel Traditional Olive je kao klasični model noža od nehrđajućeg čelika, ali ima ručku od maslinovog drveta. Robustan i pouzdan! Namijenjen je da uvijek bude s vama u pokretu. Odlična čelična oštrica uvijek će vam dobro doći kada poželite nešto prigristi i prerezati jabuku na pola ili odrezati sir, salamu, kruh...
Ili odrezati štap na obiteljskom planinarenju kako bi vaše dijete lakše hodalo.
Useful, smart, and very convenient.
Opinel visoke je kvalitete. Ima visoku otpornost na koroziju i visoku mehaničku učinkovitost. Oštrica nudi oštrinu i visoku otpornost na abraziju (trošenje). Također se može koristiti za rezanje tvrdih materijala kao što je keramika, ali tada ga treba ponovno naoštriti. Prednost nehrđajućeg čelika je što ne zahtijeva posebno održavanje u normalnim uvjetima uporabe, za razliku od ugljičnog čelika. No, može doći do svoje granice kada je u dužem kontaktu s agresivnom okolinom (kiselina, slana voda, deterdžent...).
Je mali metalni prsten postavljen na spoju ručke i oštrice. Izumio ga je Marcel Opinel 1955. Instaliran na svim sklopivim noževima od br. 06 nadalje. Virobloc je izrađen od nehrđajućeg čelika. Ima dva dijela, jedan fiksni i jedan klizni. Osim zaključavanja otvorene oštrice (sigurnost tijekom korištenja), sada je moguće oštricu zaključati i zatvorenu (sigurnost tijekom transporta).
Opinel oštrice poznate su po svojoj iznimnoj snazi rezanja. Kako biste zaštitili ovu kvalitetu rezanja, važno je redovito brusiti oštricu kada je tupa. I da spriječite prijevremeno oštećenje oštrice.
Kako biste očuvali i zaštitili kvalitetu vaše oštrice, ne preporuča se rezanje na tvrdim površinama (staklo, mramor, keramika itd.). Za rezanje koristite mekše površine, poput drvene ili plastične daske za rezanje hrane.
Obrišite oštricu stražnjom stranom spužvice za pranje posuđa, zatim operite oštricu vlažnom, toplom spužvom i deterdžentom. Obrišite oštricu suhom i mekom kuhinjskom krpom. Na kraju oštricu namažite uljem za kuhanje. Preporučujemo da Opinel nož čuvate na suhom mjestu sa zatvorenom oštricom.
Kako vam možemo pomoći? Osnovne informacije o narudžbama, plaćanju, povratu i isporuci nalaze se u nastavku. Više u Uvjetima poslovanja ovdje.
Za sva pitanja možete se obratiti na [email protected]
Kodovi za popust i Poklon kartice
Kod za popust ili kod iz poklon bona unesite u okvir za kod, kada stavite proizvode u košaricu. Prije nego što dovršite kupnju, provjerite jeste li potvrdili kod i je li vam se priznao popust predviđen kodom. Kodovi se ne zbrajaju. Više.
Narudžba
Narudžbu izvršite registracijom na web stranici ili preko telefona. Slijedite redoslijed narudžbe prijavom na Moj račun. Više.
Plaćanje se može izvršiti platnom karticom, putem Paypala, prilikom isporuke ili bankovnim prijenosom na bankovni račun tvrtke. Internetska plaćanja su sigurna. Više.
Slanje i Dostava
Narudžba se obično šalje isti radni dan kada predate narudžbu. Proizvodi koji nisu odmah dostupni šalju se u roku od nekoliko radnih dana. Dostava narudžbi za područje Hrvatske u iznosu preko 400 kn je besplatna. Dostava za manje vrijednosti narudžbi naplaćuje se u iznosu od oko 37 kn ili prema cjeniku usluga dostave. Više.
Povrat
Kupljeni proizvod možete vratiti ili zamijeniti u roku od 30 dana od datuma odstupanja ugovora o kupnji. Povrat uplate se vrši čim primimo vraćeni proizvod. Više.
Niste pronašli odgovor koji ste tražili? Trebate pomoć u odabiru proizvoda? Razgovarajte s našim stručnjakom. Pišite nam na [email protected] ili nas nazovite na +385 99 784 5580 i rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja!
SKU | OP014 |
---|---|
EAN | 3123840020209 |
Brend | Opinel |
Težina (kg) | 0.045000 |
Ocijeni proizvod. Budi prvi!
Ocijeni proizvod. Budi prvi!